Een domeinnaam kiezen en registreren

Hoe kies je een domeinnaam? Als je een aspirant blogger Het is echt heel gemakkelijk. Gebruik gewoon je naam. Als u bij het registreren van een domeinnaam vindt dat deze al is genomen, dan hoeft u alleen maar added woorden te vinden om bijvoorbeeld "blog site" "healthblog" enz.toe te voegen. Dit kan goed werken, zelfs als uw weblog is voornamelijk about een passie die je hebt of is market gericht, zolang je een merk op te bouwen rond uw identiteit.

Als de functie van uw site of Web-site is om producten of diensten te verkopen, dan moet je misschien een beetje more difficult denken. Je moet eerst bepalen uw specialized niche en op welk niveau in uw niche uw site of Web-site zal richten. Bijvoorbeeld gezondheid en Health is een zeer brede specialized niche, Hart Gezondheid is een sub niveau van gezondheid en Health and fitness, bloeddruk is een sub niveau van de gezondheid van het hart en Bloeddrukmeters is een smalle en gerichte sub niveau van de bloeddruk.

Het hangt echt af van wat u fulfilled uw Web-site wilt bereiken-wilt u een specifiek assortiment producten of diensten op de markt brengen en daar bekend om worden, of wilt u de flexibiliteit van een meer generieke Web site?

Tot Google veranderde zijn algoritmen, EMD ' s of Actual overeenkomende domeinen waren erg belangrijk voor Search engine optimization (Search engine marketing) en position. Exacte match domeinen omvatten het onderzoeken van zoekwoorden achieved behulp van Google ' s Keyword Planner of andere eigen search term exploration tool om een zoekwoord of zoekwoorden die een hoog aantal zoekopdrachten per maand, maar niet te veel concurrentie, en dan satisfied behulp van dat zoekwoord als uw domeinnaam te vinden. Als de domeinnaam niet beschikbaar is dan weer, gewoon woorden toevoegen bijvoorbeeld voor lawnmowers.com proberen bestlawnmowerreviews.com en blijf proberen tot je er een vindt die beschikbaar is.

Echter, EMD ' s zijn niet langer essentieel voor Web optimization. Wat belangrijk is voor Google now zijn merken of onderwerpen. Google vindt het leuk om relevante written content te zien die een merk ondersteunt of met elkaar verband houdt (wat een te groot onderwerp is om hier Domeinnaam registreren in te gaan).

Om een domeinnaam te krijgen, start ik satisfied Googlen 'Goedkoopste domeinnamen' en zoek ik naar aanbiedingen. Laat je niet misleiden door de presentatie van veel Internet websites van area web hosting service provider die concluderen dat je een domeinnaam en web hosting samen moet kopen. Dat hoeft niet en ik doe dit zelden.

Wees een beetje op je hoede voor de aanbiedingen, bijvoorbeeld als het registreren van een domeinnaam wordt aangeboden voor $one,29, kijk dan hoe lang dit is voor en wat de vernieuwingskosten zullen zijn.

Alle Area registry vendors bieden een prompt domain search box waar u de door u gekozen domeinnamen invoert om de beschikbaarheid vast te stellen. Een domeinnaam zoeken toont alle domeinnamen aangeboden doorway de company en de kosten for.com,. Web,.org,. co.British isles, enz. Controleer de prijzen voordat u koopt. Ik vond een domeinnaam die ik wilde en toen besefte dat de prijs was $7000. Terwijl ik dit schrijf, de prijs van a.com domein is meestal rond $ten voor een jaar.

Als u al area internet hosting hebt bij een andere supplier, moet u uw domeinnaam 'wijzen' naar die company na het registreren van een domeinnaam, door NS1-en NS2-namen in te voeren in het domein title manager-gebied van uw cpanel waar u uw domeinnaam heeft geregistreerd. Dit zal de vorm aannemen: NS1.yourhostingservice.com, NS2.yourhostingservice.com.

Bij het volgen van door het aankoopproces, zult u waarschijnlijk vinden de prijs is omhoog geschoten door de tijd dat je aan het einde. Als dat het geval is, ga dan terug en vink alle standaard 'Extra' s ' uit die zijn toegevoegd terwijl je verder ging (tenzij je ze natuurlijk wilt). U zou ook kunnen vinden bij het registreren van een domeinnaam dat de standaard is om te kopen voor two of meer jaar en je moet in staat zijn om dit te verminderen tot een jaar (opnieuw, als u wilt) als de lengte van de tijd is niet gebonden aan een aanbod. Het is mogelijk om de naam te kopen tegen de aangeboden prijs plus de ICANN vergoeding, dat is slechts een paar cent.

Ik registreer mijn domeinen bij een aantal providers en ik zou niet graag een beste domein registrar suggereren, want persoonlijk heb ik nog nooit een voorkeur gehad. Ik heb ontdekt dat ze allemaal ongeveer hetzelfde zijn. Als je nog nooit hebt gekocht domein registratie voor, ga gewoon met een gerenommeerde naam als GoDaddy of HostMonster.

Een domeinnaam registreren is de eerste stap naar een eigen website. Als je het gedaan hebt, ben je onderweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *