10 budgetteringstips voor huwelijksdecoraties

Probeert u het spending plan voor uw bruiloft te beheren? Het is misschien een goed idee om te bezuinigen op versieringen. Bruiloftsdecoraties brengen de sfeer van de bruiloft more than en voegen het 'jij'-aspect toe aan je grote dag, omdat ze je persoonlijke voorkeuren weerspiegelen. Dit verandert niet wanneer u probeert uw decoraties te budgetteren, aangezien het idee van doe-het-zelf een belangrijke voorloper is bij het denken aan een budgethuwelijk. En het is gemakkelijk te raden waarom. Want er zijn nogal wat dingen die je zelf kunt maken en veel geld bespaart dat je elders kunt gebruiken.

Hier zijn 10 recommendations voor bruiloftsdecoraties fulfilled een beperkt funds. Fulfilled een beetje creativiteit kun je er nog steeds in slagen om een ​​zeer stijlvol en mooi huwelijksfeest te organiseren.

1.Locatie

Het kiezen van de locatie heeft veel te maken fulfilled hoeveel u moet uitgeven aan uw huwelijksdecoraties. Kies een bijzondere trouwlocatie. Dit wordt de achtergrond van je grote dag en als je slender kiest scheelt het je een hoop decoratiekosten. Denk aan buitenlocaties zoals het strand, een tuin of een bos. Hier heb je niet veel decoratie nodig. Een indoorlocatie daarentegen zal veel inspanning vergen om op te knappen.

2. Doe het zelf

DIY-decoraties, hoewel tijdrovend, zijn het goedkoopst. Nodig je bruidsmeisjes uit voor een middagje knutselen en maak je eigen centerpieces, plaatskaarten, kransen, wanddecoraties, trouwbedankjes, gastenboeken enz. Kies voor decoraties satisfied nepbloemen of ander knutselmateriaal dan verse bloemen, aangezien deze gemaakt moeten worden ruim van tevoren als u overweegt ze zelf te maken. Deze inspanning bespaart veel geld en maakt je trouwsite persoonlijker.

3. Houd het simpel

Much less is more, vooral als je op zoek bent naar een elegante appear. Je hoeft niet veel te doen om een ​​plek mooi aan te kleden. Vul een wijnglas satisfied drinking water en een drijvende kaars, strooi wat confetti en rozenblaadjes op de tafels of maak een frisdrankfles schoon en plaats er een mooie enkele bloem in. Een gerbera of calla is een prachtige bloem om enkel te gebruiken. Sla de dure en uitgebreide bloemstukken over. De gecombineerde kleuren van de drijvende kaars, confetti en bloemen geven een even verbluffende glance.

four. Bloemen

De kosten van bloemen exploderen hoger dan je kunt verwachten. Bespaar geld door zelf de corsages te maken en vervang de bruidsmeisjesboeketten doorway een grote enkele bloem gemengd achieved Versiering bruiloft blad. Kijk in je eigen tuin of die van je ouders of andere naaste familieleden en vrienden welke bloemen je kunt vinden die bij het doel passen. Je zult versteld staan ​​van de keuzes. Wees niet bang om een ​​niet-traditionele keuze te maken en anders te zijn. Als het je bevalt, ziet het er goed uit. Denk aan de vloeiende klimop of misschien heb je zin in de stijlvolle rozenstruik. Verzamel wat je kunt vinden en bundel in iets dat je graag meeneemt of decoreert.

Je moet ook rekening houden satisfied het seizoen waarin je gaat trouwen. Vraag uw bloemist om seizoensbloemen. Bloemen zijn in de winter meestal duurder dan in de zomer.

5. Feestdagen

Een belangrijke suggestion is om vakanties te vermijden. Bloemen zijn rond Valentijnsdag en Moederdag super duur. Een goed minute om met korting te winkelen voor decoraties is Web na Kerstmis. De uitverkoop na de feestdagen is een ideal instant om in te slaan voor je aanstaande bruiloft!

six. Fruit

Ooit nagedacht in excess of de combinatie van fruit en versieringen? Dit levert de mooiste kleurencombinaties op. Denk aan felgroene appels in grote vazen ​​op een smetteloos wit tafelkleed. Of je kunt herfstpompoenen op de tafels zetten. Kies felgekleurd fruit van het seizoen en verlaag de kosten.

7. Kaarsen

Kaarsen geven de sfeer een heat tintje bij weinig licht en zijn mooi om als decoratie te gebruiken. Bovendien zijn ze veel goedkoper dan bloemen. Kijk voor kaarsen in uw keuze van maten, vormen, kleuren en geuren. Gebruik veren of wat gebladerte om de kaarsen te Versiering bruiloft accentueren Versiering bruiloft en elegante tafeldecoraties te maken.

8. Styling

Denk als een deskundige stylist die alledaagse dingen gebruikt om glossy tijdschriftlay-outs te maken waar je graag naar lonkt. Gebruik goedkope materialen om een ​​kamer aan te kleden. Bijvoorbeeld linnen doek in effen kleuren, ballonnen en linten. Gebruik linnen om tafels te bedekken en maak volants om drama toe te voegen. Bind linten aan de ballonnen en laat ze naar het plafond zweven. Vul potjes met verschillende soorten snoep of bak zelf taarten. Deze is een eyecatcher!

9. Recyclen

Maak een uitstapje naar de zolder en verzamel alle schatten die je weet te vinden. Klokken, boeken, lampen, kroonluchters, fotolijsten, oude sieraden. Deze kun je allemaal creatief inzetten op je trouwlocatie. Geef die oude ijzeren kooi een verfbeurt en gebruik hem om geldgeschenken en kaarten in te bewaren. De glazen ijspegels van een oude kroonluchter kunnen gebruikt worden bij bloemstukken and many others.

10. Onderzoek

Verzamel zoveel mogelijk informatie in excess of het verantwoord budgetteren van uw huwelijksdecoraties. Vraag rond bij je vrienden en schakel creatieve hulp in van familieleden. Zoek boeken, tijdschriften en World wide web en je hebt honderden creatieve ideeën binnen handbereik om je bruiloft voor minder te stylen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *